RegioBank

De Man Advies is aangesloten bij de RegioBank. Dit betekent dat wij ‘Zelfstandig Adviseur’ van de RegioBank zijn en je bij ons terecht kunt voor Betalen, Sparen, Hypotheken en Pensioenopbouw. Wij zijn jouw complete bank!

Waarom zijn wij aangesloten?

RegioBank onderscheidt zich van traditionele banken door haar bijzondere formule: moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals De Man Advies.

Vertrouwd

Het is een vertrouwde manier van bankieren: bij ons ben je welkom voor jouw dagelijkse bankzaken, maar ook voor een persoonlijk advies. Je kan altijd even binnenlopen, de deur staat open. En of je nu geld wilt opnemen, een nieuwe bankpas nodig hebt of wilt praten over een hypotheek: wij nemen de tijd om je echt persoonlijk te helpen.

Hoe jij het wilt!

Uiteraard hoef je lang niet al je dagelijkse bankzaken te regelen op ons kantoor. Je kan ook heel veel geldzaken direct afhandelen via internet.

RegioBank rekeningen

RegioBank heeft zowel spaar- als betaalrekeningen voor volwassen en jongeren. Je kan jouw bankzaken doen zoals jij wil. Door langs te komen op kantoor, overschrijfformulieren te gebruiken of te bankieren met Internet Bankieren of de Mobiele App van RegioBank. Meer informatie over onze RegioBank rekeningen en de actuele rentepercentages kan je vinden op onze persoonlijke RegioBank pagina. Wil je meer weten over zakelijke rekeningen scroll dan verder naar beneden.

Ruime openingstijden

Ons kantoor heeft ruime openingstijden. Lukt het niet om overdag langs te komen, dan kan je bij ons ook terecht op donderdagavond van 19.00 tot 20.30. Meer informatie over RegioBank-producten kan je hieronder vinden of op onze persoonlijke RegioBank pagina.

Pina, Annet, Catriona, Chantal en Martijn staan voor u klaar!


Overstapservice

Je kan met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. Wij helpen je de overstap snel te regelen. Samen kijken we naar jouw vaste afschrijvingen en informeren de instanties en bedrijven dat het rekeningnummer is gewijzigd. Die instanties en bedrijven hebben dan een jaar de tijd om hun administratie aan te passen. Dus ruim de tijd om dit in orde te maken.

Bekijk het filmpje hiernaast voor een stapsgewijze uitleg van onze Overstapservice.

Zakelijke rekeningen

Of je nu zzp’er of mkb’er bent of een vereniging of stichting vertegenwoordigt, bij RegioBank kies je de zakenrekening die bij jouw situatie past.

RegioBank biedt voor zakelijke klanten een aparte zakelijke spaar- en betaalrekening aan met de mogelijkheid voor Internet en Mobiel Bankieren. Zo heb je overal toegang tot de af- en bijschrijvingen van jouw zakelijke rekeningen.

Als ondernemer heb je steeds vaker te maken met digitaal betalingsverkeer, maar ook nog steeds met contant geld. Je kan bij ons tegen een kleine vergoeding nog steeds contant geld afstorten op kantoor. Daarnaast faciliteren wij ook digitaal betalingsverkeer via de zakelijke rekening. Van alle gemakken voorzien dus!

Hier lees je meer over de zakelijke spaar- en betaalrekening van RegioBank.