Overstapweken

25 Aug 2020

Tijdens de Overstapweken in september is overstappen naar RegioBank nóg makkelijker. Geen gedoe, wij regelen het! Vind je jouw bankzaken belangrijk, maar heb je er liever geen omkijken naar? Dan is RegioBank dé bank voor jou. Wij zitten bij jou om de hoek en blijven in de buurt! Geen onpersoonlijke klantenservice die je van het kastje naar de muur stuurt, maar altijd een vast contactpersoon die jou helpt met al je vragen. Telefonisch, per mail of gewoon aan de balie. Je bent welkom!

Overstappen een gedoe? Welnee, niet bij ons!

Tijdens de Overstapweken maak je gebruik van de gratis Overstapservice, waardoor al je incasso's automatisch worden doorgezet naar je nieuwe RegioBankrekening. Om zeker te weten dat dit goed gaat, controleren wij dit een jaar lang en houden je hiervan op de hoogte.

Zijn er toch dingen die je zelf moet regelen, dan helpen wij jou daar met veel plezier bij.

Leuk extraatje.

We hebben nog een leuk extraatje voor je tijdens de Overstapweken. Open je een betaal- én spaarrekening met onze gratis Overstapservice, dan ontvang je ook nog eens € 50,- op je nieuwe rekening. Deze actie geldt eenmalig per gezin.

Waarom RegioBank in de buurt?

De meeste kantoren trekken weg uit de dorpskernen. Waarom doet RegioBank dit dan niet? RegioBank is niet alleen een bank waar je (online) je bankzaken regelt, maar is ook een bank die zich inzet voor leefbaarheid in dorpen en kleine steden. Dit doen wij door met een fysiek kantoor aanwezig te zijn, maar ook door verenigen en lokale initiatieven te ondersteunen. Zonder sportvereniging, zwembad, koor of dartclub in de buurt missen we de verbinding met elkaar. En wij helpen graag een handje mee om elkaar te blijven ontmoeten. Juist in deze tijden!

Dus...wij blijven hier en gaan nergens heen. Kom gerust bij ons langs aan de Zuid Voorstraat 48 in 's-Gravendeel en ervaar de meerwaarde van een kantoor bij jou in de buurt! 


Overstapweken
Terug naar overzicht