Financiële foto

Een financiële foto. Wat is dat? Een foto is een momentopname. Dat is precies wat de financiële foto is. Een momentopname van jouw financiële situatie.

Financiële foto

Geld. Je hebt er je hele leven mee te maken. Geld maakt je dromen en doelen waar. Wie je ook bent en waar je ook heen wilt. Om je geld zo goed mogelijk in te zetten kan je om advies vragen. Wij helpen je hier graag bij. Dit doen wij door een financiële foto voor je te maken.

Wat is zo’n financiële foto precies? Zoals je weet is een foto een momentopname. Dat is ook precies wat de financiële foto is. Een momentopname van jouw financiële situatie. Hoe sta je ervoor met je pensioen, spaargeld en beleggingen? En hoe passen jouw toekomstwensen hierin?

Bij het product de financiële foto, kan je een momentopname laten maken van je huidige financiële situatie. Vervolgens kunnen wij dit als handvat gebruiken om een plan te maken voor jouw financiële toekomst.

Het plan kan zien op bijvoorbeeld de periode na pensioen, maar je kan ook juist denken aan de periode vóór je pensioen. We worden steeds ouder en hopelijk ook gezond ouder, maar we leven ook graag in het hier en nu. Je hebt bijvoorbeeld een kinderwens of je wilt die nieuwe opleiding gaan volgen om van baan te kunnen veranderen. Wellicht wil je voor jezelf beginnen. Een vraag die bij zulke plannen een grote rol speelt is: “Kan ik dit financieel dragen?”. De financiële foto en ‘het plan’ dat we voor je maken geeft je hier inzicht in, maar kan ook een plan zijn om je vermogen te vergroten door middel van beleggingen en spaarproducten met risico-element om hoger rendement te genereren.

Wij hebben de volgende mogelijkheden voor de financiële foto.

Financiële Foto Standaard

  • Intakegesprek met adviseur    
  • Rapport met inzicht in jouw financiële persoonlijke situatie
  • Basis advies naar aanleiding van het rapport om jouw financiële persoonlijke situatie aan te passen naar de gewenste situatie.

Financiële Foto Plus

  • Intakegesprek met adviseur
  • Rapport met inzicht in jouw financiële persoonlijke situatie
  • Uitgebreid advies naar aanleiding van het rapport voor het treffen van maatregelen om jouw wensen en doelen in jouw financiële plan tot uitdrukking te brengen. 

Wilt u meer informatie over Financiële foto? Neem contact op!

Direct contact