In en om het gebouw

Als ondernemer loopt u risico’s met uw zakelijke bezittingen. De Man Advies brengt de risico’s in en om uw pand in kaart en geeft u een passend advies.

Als ondernemer loopt u risico’s met uw zakelijke bezittingen. Zakelijke verzekeringen vangen onverwachte kostenposten op en zijn dus een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. U waarborgt namelijk de continuïteit van uw onderneming.

De Man Advies / NVO Verzekeringen brengt de risico’s in en om uw pand in kaart. Wij komen graag bij u langs om met u en uw onderneming kennis te maken. Wij zijn van mening dat dit essentieel is om u te adviseren welke verzekeringen uw onderneming nodig heeft. Vervolgens nemen wij het uitzoeken van de juiste polissen met bijbehorende voorwaarden en het afsluiten van de verzekering voor u uit handen. Zo verzekert u alleen de zaken die echt dekking nodig hebben. 

Ook de afhandeling van schade wordt door ons uitgevoerd, zodat u zoveel mogelijk ontzorgt wordt op dit gebied. Door al uw zakelijke verzekeringen onder één dak te regelen zorgt u voor één aanspreekpunt voor al uw verzekeringszaken.

De volgende risico’s kunnen aan de orde zijn in en om het gebouw:

Bedrijfspand

Uw bedrijfspand kan schade oplopen door een brand of extreme weersomstandigheden zoals storm en bliksem. U kunt zich tegen deze schade verzekeren met een gebouwverzekering. Ook alles wat aan uw bedrijfspand vastzit valt onder de gebouwverzekering.

Voorraad en inventaris

De voorraad of inventaris kan schade oplopen door een inbraak of beschadigd raken door water- en brandschade. Een goederen- en inventarisverzekering dekt deze schade. Computers en elektronica vallen ook onder deze dekking. Echter kan deze dekking soms te beperkt zijn voor bepaalde bedrijven. Wanneer beschadigde elektronica snel moet worden vervangen of beschadigde data moet worden hersteld kan een computer- en elektronicaverzekering uitkomst bieden.

Bedrijfsschade

Vanwege diefstal, brand of extreme weersomstandigheden zoals storm en bliksem kan uw bedrijf ook stil komen te liggen. Hierdoor kan uw inkomen dalen of in de slechts mogelijke scenario’s het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar brengen. Met de bedrijfsschadeverzekering beschermt u uw onderneming tegen inkomens- of omzetverlies als gevolg van een gedekte gebeurtenis.

Wilt u meer informatie over In en om het gebouw? Neem contact op!

Direct contact