Over De Man Advies

Wij zijn een financiële dienstverlener. De allerleukste. Wij adviseren zowel particuliere als zakelijke relaties op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financiële planning. NVO/DMA is de overkoepelende naam voor onze organisatie. Deze bestaat uit NVO Verzekeringen, De Man Advies en RegioBank ’s-Gravendeel.


Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn een financiële dienstverlener. De allerleukste. Wij adviseren zowel particuliere als zakelijke relaties op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financiële planning. NVO/DMA is de overkoepelende naam voor onze organisatie. Deze bestaat uit NVO Verzekeringen, De Man Advies en RegioBank ’s-Gravendeel. Bij onze organisatie werken professionele en gepassioneerde mensen die graag samen met onze klant zorgen voor zekerheid. Financiële dienstverlening moeilijk of saai? Welnee! Wij geven onze klanten in begrijpelijke taal een fris en helder inzicht in de financiële situatie en eventuele risico’s. Wij maken beloftes waar en overtreffen verwachtingen.

Visie

Visie

Al vanaf de start van deze onderneming - 40 jaar geleden -  werken wij vanuit een persoonlijke aanpak. Persoonlijke aandacht om jou van het beste advies te kunnen voorzien en je daarmee te ontzorgen. Dit geeft in elke tijdsvak weer zijn eigen uitdagingen, maar voornamelijk gelegenheid om jou op vertrouwde maar moderne manieren bij te staan als financieel adviseur. Bij ons ben je altijd welkom om op gesprek te komen om de belangrijke en persoonlijke omstandigheden met ons onder vier ogen te bespreken.

Bijzonder

De Man Advies is bijzonder, omdat wij in onze adviezen open en duidelijk zijn. Daarbij is het belangrijk dat wij leuke en moeilijke vragen met je kunnen bespreken. Je wilt dit natuurlijk graag doen met iemand bij wie je je op je gemak voelt. Wij bieden daarom altijd het eerste gesprek vrijblijvend aan. Zo kun je kijken of er een ‘klik’ is en wij inderdaad de adviseur voor jou zijn. Vind je die klik bij één van onze adviseurs, dan blijft dit ook jouw adviseur. Je komt met vragen niet bij een klantenservice terecht, maar direct bij de adviseur met wie jij gesproken hebt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij letterlijk dichtbij je staan, dus dat je gewoon terecht kan bij ons in 's-Gravendeel. Wij zijn jouw lokale adviseur voor verzekeren, bankieren, hypotheken en pensioenen!

Deskundig

Deskundig

Omdat jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening alléén niet toereikend is voor de snelheid waarmee de ontwikkelingen in de financiële branche gaan, investeert ons kantoor intensief in de opleiding van ons personeel. Daarmee heeft u de zekerheid dat uw financiële zaken worden behartigt door ons team van ervaren en deskundige medewerkers.

Ons kantoor

In september 2015 hebben wij het oude gemeentehuis van 's-Gravendeel verbouwd naar ons nieuwe kantoorpand. Hiermee hebben wij onze lokale positie in 's-Gravendeel voor de komende jaren vastgelegd. Het fysiek aanwezig zijn in de dorpskern vinden wij ook erg belangrijk. Zo kan je bij ons gewoon binnenlopen en zijn wij betrokken bij de lokale activiteiten in 's-Gravendeel. Daarnaast hebben wij het kantoor zo ingericht dat het een professionele plek is waar je terecht kan om jouw financiële situatie te bespreken. In een vertrouwelijke en bekende omgeving waar jij je op je gemak voelt houden wij onze gesprekken. Dit nemen wij zeer serieus en daarom hebben wij meerdere afgesloten spreekkamers waar onze afspraken plaats vinden. Wij zijn heel trots op ons mooie kantoor en nodigen jou dan ook graag uit om eens een kijkje te komen nemen!