Over De Man Advies

De Man Advies is een vertrouwde plek bij jou in de buurt, waar je terecht kan voor al jouw financiële zaken. Dat is wat wij voor jou willen betekenen. Gemakkelijk, dichtbij en bovendien persoonlijk. Daar hechten wij veel waarde aan, want financiële zaken zijn nu eenmaal per persoon verschillend.


Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

De Man Advies is een financiële dienstverlener, bij ons kan je dus terecht voor alle zaken die met financiën te maken hebben. Bankieren, hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De Man Advies is hiervoor aangesloten bij RegioBank en HypoKeur. De verzekeringen hebben wij
ondergebracht in ons zusterbedrijf NVO Verzekeringen. Hiermee bieden wij dezelfde voordelen  als grote aanbieders maar dan met onze persoonlijke touch. Dit is namelijk belangrijk voor ons. Wij willen je ontzorgen en ook een goed advies kunnen geven. Dat is volgens ons alleen mogelijk als wij ook dichtbij onze klanten staan en jou dus goed kennen!

Visie

Visie

Al vanaf de start van deze onderneming - 40 jaar geleden -  werken wij vanuit een persoonlijke aanpak. Persoonlijke aandacht om jou van het beste advies te kunnen voorzien en je daarmee te ontzorgen. Dit geeft in elke tijdsvak weer zijn eigen uitdagingen, maar voornamelijk gelegenheid om jou op vertrouwde maar moderne manieren bij te staan als financieel adviseur. Bij ons ben je altijd welkom om op gesprek te komen om de belangrijke en persoonlijke omstandigheden met ons onder vier ogen te bespreken.

Bijzonder

De Man Advies is bijzonder, omdat wij in onze adviezen open en duidelijk zijn. Daartoe is het belangrijk dat wij leuke en moeilijke vragen met je kunnen bespreken. Je wilt dit natuurlijk graag doen met iemand bij wie je je op je gemak voelt. Wij bieden daarom altijd het eerste gesprek vrijblijvend aan. Zo kun je kijken of er een ‘klik’ is en wij inderdaad de adviseur voor jou zijn. Vind je die klik bij één van onze adviseurs, dan blijft dit ook jouw adviseur. Je komt met vragen niet bij een klantenservice terecht, maar direct bij de adviseur met wie jij gesproken hebt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij letterlijk dichtbij je staan, dus dat je gewoon terecht kan bij ons in 's-Gravendeel. Wij zijn jouw lokale adviseur voor verzekeren, bankieren, hypotheken en pensioenen!

Deskundig

Deskundig

Omdat jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening alléén niet toereikend is voor de snelheid waarmee de ontwikkelingen in de financiële branche gaan, investeert ons kantoor intensief in de opleiding van ons personeel. Daarmee heeft u de zekerheid dat uw financiële zaken worden behartigt door ons team van ervaren en deskundige medewerkers.

Ons kantoor

In september 2015 hebben wij het oude gemeentehuis van 's-Gravendeel verbouwd naar ons nieuwe kantoorpand. Hiermee hebben wij onze lokale positie in 's-Gravendeel voor de komende jaren vastgelegd. Het fysiek aanwezig zijn in de dorpskern vinden wij ook erg belangrijk. Zo kan je bij ons gewoon binnenlopen en zijn wij betrokken bij de lokale activiteiten in 's-Gravendeel. Daarnaast hebben wij het kantoor zo ingericht dat het een professionele plek is waar je terecht kan om jouw financiële situatie te bespreken. In een vertrouwelijke en bekende omgeving waar jij je op je gemak voelt houden wij onze gesprekken. Dit nemen wij zeer serieus en daarom hebben wij meerdere afgesloten spreekkamers waar onze afspraken plaats vinden. Wij zijn heel trots op ons mooie kantoor en nodigen jou dan ook graag uit om eens een kijkje te komen nemen!