Verzekeren

Oooeps! Daar ging jouw fiets zo tegen die auto aan. Een dikke kras en een boze autobestuurder. Wat moet je dan doen? Of een betere vraag: is dit verzekerd? Voor de eerste vraag: bel ons! Voor de tweede vraag: dat gaan we direct voor je bekijken. Door goed verzekerd te zijn dek je je tegen onverwachte situaties. Het is wel van belang juist verzekerd te zijn. Je wilt natuurlijk niet oververzekerd, maar zeker ook niet onderverzekerd zijn. Wij helpen je hier graag bij. Wij zoeken de juiste verzekering of het juiste pakket dat het beste bij jou past.

Advies bij verzekeren

Advies bij verzekeren

Wij helpen je graag bij het afsluiten van een geschikte verzekering. Of het nu gaat om een autoverzekering, een reisverzekering of een zakelijke verzekering. Je kan hiervoor bij ons terecht!

De beste verzekering voor jou!

Verzekeringen zijn niet jouw favoriete onderwerp, maar wel die van ons! Wij zoeken graag naar de beste verzekering voor jou. Wij vergelijken alle verschillende partijen en voorwaarden om zo een passend product te vinden. Zo hoef jij niet urenlang te zoeken op het internet en alleen op prijs vergelijken. Maar wij helpen je een  begrijpelijk product af te sluiten, waar je geen omkijken naar hebt!

Schade

Mocht je schade oplopen, juist dan staan wij voor je klaar. Je kunt ons bereiken via 010-268 8108 of info@nvoverzekeringen.nl. Wil je alvast meer informatie over wat te doen bij schade, scroll naar beneden voor ons schade stappenplan.

Jouw verzekeringen

Er zijn heel veel verzekeringen.
En eigenlijk kan je voor elke verzekering bij ons terecht. 

Tarieven

De tarieven zijn onderverdeeld in twee categorieën: de algemene verzekeringen en de complexe producten. Voor de schadeverzekeringen wordt er gewerkt op provisiebasis, bij complexe producten worden advieskosten in rekening gebracht. Hieronder vind je een overzicht van onze tarieven voor complexe producten.

Advieskosten

Voor zogenaamde 'complexe producten' zoals bijvoorbeeld een levensverzekering, uitvaartverzekering of pensioen werken bij op uurbasis. Wij brengen onze advieskosten dus rechtstreeks bij jou in rekening. Uiteraard stemmen wij dit vooraf met je af. Hieronder vind je een overzicht van onze vaste tarieven.

Advies over

Vast tarief (exclusief btw)*

Opbouw van lijfrente (verzekering of banksparen)

€ 295,-

Uitkeren van lijfrente (verzekering of banksparen)

€ 295,-

Uitvaartverzekering

€   75,-

Overlijdensrisicoverzekering

(los of gekoppeld aan een hypotheek)

€ 295,-

Woonlastenbeschermer

€ 250,-

Onze dienstverlening is vrijgesteld van BTW wanneer de intentie is dat wij voor je bemiddelen. Ook als later in het adviesproces blijkt dat er geen productafname via ons volgt. Als op voorhand duidelijk is dat er geen product via ons wordt afgenomen, brengen wij wel btw in rekening.

Stappenplan schade melden

Wat moet je doen wanneer je schade hebt? In dit stappenplan leggen wij u uit hoe je schade eenvoudig kan melden. Door dit stappenplan te volgen zal jouw schade zo spoedig mogelijk worden afgehandeld.

1.Probeer de schade te beperken

De verzekeringsmaatschappij stelt het verplicht om direct maatregelen te nemen om verdere schade te voorkomen. Probeer bijvoorbeeld bij een gesprongen waterleiding de leiding direct af te sluiten en het overtallig water af te voeren. Voor het maken van noodmaatregelen moet je soms kosten maken. Meld deze kosten altijd bij ons. 

2.Neem foto's van de schade

Neem na het treffen van de meest dringende noodmaatregelen, foto’s van de schade. Deze foto’s dienen als bewijsstuk. Maak er dus liever te veel dan te weinig. Breng de schade goed in kaart zodat het duidelijk is wat de schade is. 

3.Noteer datum en tijdstip van de schade

Leg de datum en het tijdstip van de schade zo precies mogelijk vast. De verzekeraar heeft dit bijvoorbeeld nodig bij weerschade. Het KNMI kan dan bevestigen of er op dat moment sprake was van een heftige weersituatie waardoor de schade geleden is.

4.Meld de schade

Meld de schade bij ons. Om de schade te beoordelen vul je een schadeformulier in. Dit formulier mailen wij naar jou. Kom je er niet? Dan vullen wij het samen in. Bel ons of kom langs op kantoor waar.  Met het ingevulde  schadeformulier checken wij of de schade is gedekt en laten je dit zo snel mogelijk weten.

Zakelijk

Zakelijk

Verzekeren op zakelijk gebied is een belangrijk onderdeel van jouw bedrijfsvoering. Zakelijke verzekeringen zorgen ervoor dat risico’s worden opgevangen. Ziek personeel, schade aan bedrijfsmaterieel, diefstal, schade door stilstand, etcetera. Jij houdt van kansen zien, risico's lopen en met volle vaart vooruit! Loopt de onderneming dan toch een deukje op? Met ons advies behoudt je jouw ondernemingsvrijheid en zorgen wij er voor dat de deukjes niet tot catastrofes leiden.

Maak kennis met onze specialisten op het gebied van zakelijk verzekeren: Jochem de Man en Leon de Zwart.