Verzekeren

Oooeps! Daar ging jouw fiets zo tegen die auto aan. Een dikke kras en een boze autobestuurder. Wat moet je dan doen? Of een betere vraag: is dit verzekerd? Voor de eerste vraag: bel ons! Voor de tweede vraag: dat gaan we direct voor je bekijken. Door goed verzekerd te zijn dekt u zich tegen onverwachte risico’s. Het is wel van belang juist verzekerd te zijn. Je wilt natuurlijk niet oververzekerd, maar zeker ook niet onderverzekerd zijn. Wij helpen je hier graag bij. Wij zoeken de juiste verzekering of het juiste pakket dat het beste bij jou past.

Advies bij verzekeren

Advies bij verzekeren

Wij helpen je graag bij het afsluiten van een passende verzekering. Of het nu gaat om een autoverzekering, een reisverzekering of een zakelijke verzekering, je kan hiervoor bij ons terecht! Sinds 2017 hanteren wij voor onze verzekeringsactiviteiten de naam NVO Verzekeringen. Lees hier meer over deze naamswijziging.

NVO Verzekeringen

Advies geven, dat klinkt duidelijk, maar wat houdt dat precies in bij NVO Verzekeringen? Advies geven betekent voor ons, dat wij je persoonlijk helpen. Wij vergelijken alle verschillende partijen en voorwaarden voor je om zo een passend product te vinden, voor jouw specifieke situatie. We nemen je dus het lastige uitzoekwerk en het begrijpen van het verzekeringsjargon uit handen. Zo sluit je via ons een duidelijk en passend product af, waar je geen omkijken naar hebt! Wij helpen je graag bij de advisering van een verzekering of verzekeringspakket.

Schade

Mocht je schade oplopen, dan staan wij ook voor je klaar om je hierbij te helpen en begeleiden. Kees Vos is onze schadebehandelaar en kunt u bereiken via 010-268 8108 of info@demanadvies.nl. Wil je alvast meer informatie over wat te doen bij schade, scroll naar beneden voor ons schade stappenplan.

Onze verzekeringen

Er zijn heel veel verzekeringen.
En eigenlijk kan je voor elke verzekering bij ons terecht. 

Tarieven

De tarieven zijn bij ons onderverdeeld in twee categorieën: de algemene verzekeringen en de complexe producten. Voor de schadeverzekeringen wordt er gewerkt op provisiebasis, bij complexe producten worden advieskosten gerekend. Hieronder vind je een overzicht van onze tarieven voor complexe producten.

Complexe producten

Voor complexe producten zoals bijvoorbeeld een levensverzekering, uitvaartverzekering of pensioen werken bij op uurbasis. Wij brengen onze advieskosten dus rechtstreeks bij jou in rekening. Uiteraard stemmen wij dit vooraf met je af. Hieronder vind je een overzicht van onze vaste tarieven.

Advies over

Vast tarief (exclusief btw)*

Opbouw van lijfrente (verzekering of banksparen)

€ 295,-

Uitkeren van lijfrente (verzekering of banksparen)

€ 295,-

Uitvaartverzekering

€   75,-

Overlijdensrisicoverzekering

(los of gekoppeld aan een hypotheek)

€ 295,-

Woonlastenbeschermer

€ 250,-

Onze dienstverlening is vrijgesteld van BTW wanneer de intentie is dat wij voor je bemiddelen. Ook als later in het adviesproces blijkt dat er geen productafname via ons volgt. Als op voorhand duidelijk is dat er geen product via ons wordt afgenomen, brengen wij wel btw in rekening.

5.Schade afhandeling en vaststellen schadebedrag

Nadat de schade bij ons is gemeld, nemen wij contact op met de verzekeraar die de schade zal beoordelen. In sommige gevallen komt er een schade-expert langs. Dit is afhankelijk van de hoogte van het schadebedrag of bij uitzonderlijke schades. De schade-expert komt dan langs om de schade ter plaatse te bekijken en het schadebedrag vast te stellen.

Tips voor specifieke situaties:

  • Wanneer je autoreparateur is aangesloten als autoherstelbedrijf bij jouw verzekeraar hoeft er geen schade-expert langs te komen. Vaak heeft het ook financiële voordelen om je auto te laten repareren bij een aangesloten autoherstelbedrijf. Naast financiële voordelen wordt ook de afhandeling van de schade en de betaling van het schadebedrag door het autoherstelbedrijf en de verzekeraar geregeld.
  • Indien de reparateur niet is aangesloten bij jouw verzekeraar betaal je zelfde factuur en krijg je het schadebedrag van de verzekeraar uitgekeerd.
  • Vaak staat op de groene kaart vermeld welke bedrijven zijn aangesloten bij jouw verzekeraar of waar je dit kunt vinden. Je kan ons ook altijd bellen voor deze informatie.
  • Ben je het niet eens met het vastgestelde schadebedrag, dan heb je het recht om een contra-expert in te schakelen. De contra-expert maakt ook een rapport van de schade en bespreekt dit met de eerste schade-expert. Komen zij er samen niet uit dan wordt een derde expert ingeschakeld. De conclusie van de derde expert is bindend.

Wij verlenen je dus niet alleen van het juiste advies maar helpen je ook bij de afhandeling van de schade. Kees Vos en Yvonne Lamping staan voor u klaar!

Zakelijk

Zakelijk

Verzekeren op zakelijk gebied is een belangrijk onderdeel voor de bedrijfsvoering. Als ondernemer loopt u veel risico’s. Zakelijke verzekeringen zorgen ervoor dat risico’s worden opgevangen. Hiermee wordt de continuïteit van uw onderneming gewaarborgd.

Maak kennis met onze specialisten op het gebied van zakelijk verzekeren: Jochem de Man en Leon de Zwart.